Доходность:
2 Порции
Сложность: Средний
Время подготовки: 2 Час
Время приготовления:
30 Минут
Общее время:
2 Час 30 Минут
Приготовим семгу сочной и максимально натуральной в духовке для сохранения всех полезных свойств и витаминов
Ингредиенты
Корректировка порций
-
Main Ingredients
- Mixing Ingredients
Описания приготовления
- Season salmon fillets with lemon pepper, garlic powder, and salt.
- In a small bowl, stir together soy sauce, brown sugar, water, and vegetable oil until sugar is dissolved. Place fish in a large resealable plastic bag with the soy sauce mixture, seal, and turn to coat. Refrigerate for at least 2 hours.
- Preheat grill for medium heat.
- Lightly oil grill grate. Place salmon on the preheated grill, and discard marinade. Cook salmon for 6 to 8 minutes per side, or until the fish flakes easily with a fork.
Заметки
Use this section to add recipe notes or anything you like.